Mobach & Van Poecke

Estate Planning

Uw inkomen en vermogen is meer dan een hoeveelheid geld. Het is uw persoonlijke geschiedenis en uw mogelijkheden nu en in de toekomst. Wat u met uw vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Estate Planning is een hulpmiddel bij het realiseren van uw wensen en doelen. Daarnaast zorgt het zeker ook voor rust en gemak. 

Met ons Persoonlijk Financieel Overzicht helpen wij u om uw financiële doelen te realiseren en u te ont-zorgen. 

Uw Persoonlijk Financieel Overzicht, aangevuld met uw Persoonlijk Financieel Advies. 

Als Estate Planner staan wij voor u klaar met adviezen en oplossingen op maat voor uw inkomenssituatie en vermogen. In het Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) wordt overzichtelijk, volledig en interactief uw huidige samenstelling van inkomen, vermogen en uitgaven in kaart gebracht. Vanwege de heldere uitleg en grafische weergaven werkt het PFO als een echte ‘eyeopener’! Zo ziet u direct of en hoe uw financiële doelen haalbaar zijn.Wij begrijpen uw wensen en als volledig onafhankelijk specialist overzien wij uw situatie, waardoor we gezamenlijk kunnen werken aan oplossingen voor uw wensen.

Tevens wordt aandacht gegeven aan alle belangrijke zaken zoals uw verzekeringen en overeenkomsten binnen het gezin (testamenten, samenleefovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden) en uiteraard de voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen of overlijden. Men krijgt in deze gevallen te maken met diverse financiële vraagstukken. Met uw Persoonlijk Financieel Overzicht heeft u direct inzicht wat u voor deze situaties geregeld heeft.Omdat wij een onafhankelijke adviseur zijn kunnen alle gewenste mogelijkheden worden betrokken in uw Financiële (Estate) Planning, ongeacht wie uw bankier, verzekeringsagent of notaris is. 

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over uw Persoonlijk Financieel Overzicht en uw Persoonlijk Financieel Advies, kunt u onze brochure downloaden. Hierin vindt u uitgebreide informatie over Estate Planning en onze specialisaties.